Cykell Fietsendrager

Cykell fietsendrager: Cykell T2 en Cykell T3

Wilt u een Cykell fietsendrager kopen? Er zijn verschillende soorten fietsendragers op de markt zoals de Cykell T2 en de Cykell T3, van goedkope fietsendragers tot zeer kostbare fietsendragers. Prijs zegt natuurlijk niet altijd iets over de kwaliteit van een fietsendrager. Als het aan ons ligt moet een fietsendrager aan een aantal eisen voldoen, zo moet een fietsendrager ten minste:

  • Veilig zijn;
  • Gemakkelijk in gebruik;
  • Gemaakt zijn van stevig materiaal;

Het voordeel van een Cykell fietsendrager is dat deze zeer gemakkelijk in gebruik is. Met het kliksysteem is de fietsendrager binnen enkele seconden aan de auto te bevestigen. Wanneer het beveiligingsteken op groen springt, weet u zeker dat de fietsen goed bevestigd zijn. Bovendien kunt u ten alle tijden bij de kofferbak, de fietsendrager van Cykell is namelijk kantelbaar. Met zijn gewicht van 19,8 kilo is de Cykell fietsendrager ook nog eens zeer handzaam. Volledig ingeklapt neem hij weinig ruimte in. Wanneer u hem niet gebruikt kunt u hem dus opslaan in de garage of schuur!

Verschil tussen de Cykell T2 en de Cykell T3

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen de Cykell T2 en Cykell T3 fietsendrager. Het grote verschil zit hem in het aantal fietsen wat vervoerd kan worden. Met de T2 zijn maximaal 2 fietsen te vervoeren. En met de T3 maximaal 3 fietsen.

Cykell T2 en Cykell T3 uitermate geschikt voor elektrische fietsen

De fietsendragers van Cykell zijn geschikt voor stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en tot slot ook elektrische fietsen! Het is erg belangrijk om een fietsendrager te hebben die al deze typen fietsen kan vervoeren. Anders moet er alsnog uitgeweken worden naar een ander type fietsendrager.

Fietsenwinkel omgeving Kampen

Woont u in Emmeloord, Dronten, IJsselmuiden of Ens? Kom dan langs voor een Cykell fietsendrager in onze fietsenwinkel in Kampen! Ook voor een Riese & Muller fiets moet u bij dé fietsenwinkel van Kampen zijn!

Cykell fietsendrager geeft dieven geen kans

Veel mensen gebruiken een Cykell fietsendrager zodat ze op vakantie kunnen. Regelmatig rust u even uit om de benen te strekken, een broodje te eten of te tanken. Het is dan wel zo fijn als u zeker weet dat de fietsen veilig zijn. Met de houders van de fietsendrager zet u de fietsen gemakkelijk op slot.

Cykell fietsendrager