Elektrische fiets kopen

De elektrische fiets wint sterk aan populariteit. Elektrische fiets kopen? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met elektrische fietsen voor dames en heren! Het is eigenlijk niet zo vreemd dat de elektrische fiets de laatste jaren zo populair is geworden. Met een elektrische fiets heeft u namelijk alle voordelen die u gewend bent van een ‘gewone’ fiets, met een extra hulp erbij! De elektrische hulpmotor (met oplaadbare accu) zorgt ervoor dat u snelheden van 25 kilometer per uur haalt. Ideaal voor woon-werkverkeer, maar ook uitermate geschikt voor een dagje weg met de fiets.

elektrische fiets kopen

Elektrische fiets kopen? Bekijk de voordelen!

Bent u van plan een elektrische fiets te kopen, maar bent u nog niet helemaal overtuigd van alle voordelen? Er zijn zat positieve redenen om een elektrische fiets te kopen, we noemen er een paar.

  • Een elektrische fiets opladen? Steek de stekker eenvoudig in het stopcontact en wacht tot de accu opgeladen is.
  • Een elektrische fiets is zeer milieuvriendelijk en daarmee een uitstekend alternatief voor de auto, motor of het openbaar vervoer.
  • Langere afstanden rijden met veel minder inspanning.
  • File? De elektrische fiets is uitstekend te gebruiken voor woon-werkverkeer. Van files zult u geen last (meer) hebben!
  • Een elektrische fiets heeft geen kentekenbewijs nodig. Ook hoeft u geen rijbewijs of WA-verzekering te hebben. Bovendien wordt er op een elektrische fiets geen bromfietsbelasting geheven.

Onder ouderen is de elektrische fiets ook zeer populair. Met veel minder inspanning zijn zij in staat mooie fietstochten te maken. Wind tegen? Door de elektrische motor even aan te zetten, bent u zo op de plaats van bestemming! Overtuigd van de voordelen en wilt u een elektrische fiets kopen? Bekijk onze collectie!

Elektrische fiets omgeving Kampen

Woont u in Emmeloord, Dronten, IJsselmuiden of Ens? Kom dan langs om een elektrische fiets te kopen in onze fietsenwinkel in Kampen!

Elektrische fiets kopen

Ruime collectie elektrische fietsen

Wilt u een elektrische fiets kopen? Bij Minnema Tweewielers kunt u via de webshop een uitgebreide collectie vinden! Toch liever advies van een specialist voordat u de elektrische fiets koopt? Geen probleem! Lees hier onder verder waar onze fietsenwinkel zich bevindt. Ook voor Riese & Muller fietsen moet u bij Minnema Tweewielers zijn.

Elektrische fiets kopen

Elektrische fiets kopen in onze fietsenwinkel? Kom naar onze winkel aan de Beltweg 2 in Kampen. In onze webshop kunt u meer dan 100 verschillende elektrische fietsen vinden. Wij willen graag de perfecte elektrische fiets aan u leveren.

Elektrische fiets kopen kampen