Fietsenwinkel Dronten

Dé fietsenwinkel in de regio Dronten! Bij Minnema Tweewielers bent u welkom voor een groot aanbod fietsen. Wij verkopen onze fietsen zowel via onze fysieke in winkel in Kampen, maar u kunt natuurlijk ook altijd terecht in onze online shop. Op slechts 20 minuten rijden vanaf Dronten kunt u onze fietsenwinkel vinden. U kunt de route naar onze fietsenwinkel hieronder bekijken.

fietsenwinkel dronten

Dé e-bike specialist nabij Dronten

Elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd, zijn de laatste jaren zeer populair. Niet zo gek ook! Met een elektrische fiets heeft u het gemak van een brommer, terwijl de sportiviteit van de fiets bewaard blijft. Toen de e-bike net geïntroduceerd werd, trok het vooral een wat oudere doelgroep aan. Inmiddels is de e-bike populair bij alle doelgroepen. Dat is ook goed te zien in het aanbod. Wij verkopen onze e-bikes zowel via de online shop als via de winkel. Wanneer u langskomt in onze fietsenwinkel nabij Dronten, kunt u direct een proefrit maken op één van onze elektrische fietsen.

De perfecte afstelling van uw fiets

Wanneer u een nieuwe fiets gaat kopen, is het belangrijk om een proefrit te maken. Op deze manier kunt u zelf ervaren of de fiets fijn fietst. Om ervoor te zorgen dat we de fiets perfect voor u af te stellen, maken we gebruik van ‘body scanning’. Hierbij meten we door middel van een apparaat enkele maten van uw lichaam (zonder lichaamscontact). Met deze maten kunnen we de fiets perfect voor u afstellen!

Route vanuit Dronten naar fietsenwinkel Kampen

U bereikt onze fietsenwinkel binnen 20 minuten rijden vanaf Dronten. Hieronder kunt u de route naar onze fietsenwinkel zien. Ook kunt u een gepersonaliseerde routebeschrijving maken vanaf uw eigen adres. Wij beschikken onder andere over Riese & Muller fietsen en elektrische fietsen.

Ook voor de reparatie van uw fiets bij de fietsenwinkel nabij Dronten!

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de reparatie van uw fiets bij onze fietsenwinkel nabij Dronten. Wij hebben een eigen werkplaats. Wilt u uw e-bike periodiek laten onderhouden? Ook dat is mogelijk!

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe fiets of wilt u uw huidige fiets laten repareren of onderhouden? Kom langs bij Minnema Tweewielers. Dé fietsenwinkel in de regio Dronten.

fietsenwinkel dronten