Fietsenwinkel Emmeloord

Fietsenwinkel EmmeloordBent u op zoek naar een elektrische fiets in Emmeloord? Voor een groot aanbod elektrische fietsen moet u bij Minnema Tweewielers zijn. Wij zijn dé fietsenwinkel in de regio Emmeloord. De elektrische fiets is de laatste jaren erg populair. En dat is ook niet zo gek! De elektrische fiets is ideaal voor woon-werk verkeer, maar ook voor recreatieve ritten is de elektrische fiets populair. Binnen korte tijd kunt een groot aantal kilometer overbruggen.

Ontdek het gemak van een elektrische fiets

Wilt u het gemak van een elektrische fiets ontdekken? Kom langs in onze fietsenwinkel en maak een proefrit op één van onze elektrische fietsen. Maakt u in uw vrije tijd graag een fietstocht? Met een elektrische fiets is het nog leuker! Heeft u een eind gefietst en wilt u een steuntje in de rug? Met een elektrische fiets is dat een fluitje van een cent. Of is uw werk op circa 25 kilometer afstand en pakt u nu de auto? Bespaar veel kosten met een elektrische fiets. Deze afstand is namelijk prima te overbruggen! Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook goed voor uw gezondheid. Kom langs voor een elektrische fiets in onze fietsenwinkel nabij Emmeloord. Wij beschikken ook over Riese & Muller fietsen.

Liever geen elektrische fiets?

Natuurlijk hebben wij naast de elektrische fietsen ook niet-elektrische fietsen op voorraad. Zowel voor dames, heren als kinderen. Wij zijn dé fietsenwinkel in de regio Emmeloord. Via onze webshop kunt u een groot aanbod van onze collectie fietsen zien. Natuurlijk bent u altijd welkom voor een proefrit. En wilt u zeker weten dat uw nieuwe fiets helemaal goed afgestemd staat? Wij maken gebruik van een apparaat waarbij wij eenvoudig de maten van uw lichaam opmeten (zonder lichaamscontact). Hierdoor kunnen we u garanderen dat uw fiets perfect afgesteld is voor u.

Kom langs in onze fietsenwinkel nabij Emmeloord!

Onze fietsenwinkel nabij Emmeloord is eenvoudig te bereiken. Binnen circa 25 minuten rijden bereikt u onze fietsenwinkel in Kampen. Bekijk de route hieronder en maak eenvoudig uw eigen routebeschrijving met behulp van Google Maps.

fietsenwinkel emmeloord