Fietsenwinkel Ens

Op zoek naar fietsenwinkel nabij Ens? Kom dan naar Minnema Tweewielers in Kampen. Wij hebben de beste geselecteerde fietsen voor u klaar staan. Wij zijn dé fietsenwinkel in de omgeving van Ens. Wij verkopen verschillende soorten fietsen, zowel voor kinderen als voor ouderen.

Nabij Ens een elektrische fiets kopen

U bent woonachtig in Ens en wilt graag een Elektrische Fiets kopen, dan moet u bij dé fietsenwinkel van Kampen zijn. De elektrische fiets is tegenwoordig steeds meer ‘in’. Dit komt door de vele voordelen van de elektrische fiets. Bij ons in de showroom in Kampen hebben wij verschillende modellen elektrische fietsen staan.
De voordelen van een elektrische fiets:

  • Eenvoudig opladen na een lange rit
  • Trapondersteuning voor als zelf fietsen te zwaar is
  • In verhouding met een ander vervoermiddel, erg goedkoop
  • Goed voor de gezondheid

Overige fietsen

Naast de elektrische fietsen hebben wij uiteraard ook nog fietsen zonder accu te koop. Waaronder de Koga fietsen. Koga is een merk dat alleen maar sterke fietsen op de markt heeft gebracht. De koga fiets is er in verschillende types, zowel voor vrouwen en mannen. Neem eens een kijkje in de webshop voor meer informatie. In onze webshop kunt u makkelijk en snel uw fiets selecteren. U kunt een filter op prijs instellen of kiezen hoeveel versnellingen u wilt. Maar ook kunt u selecteren op het merk of type fiets. Op deze manier komt u snel tot de juiste keuze. Wij beschikken ook over Riese & Muller fietsen.

Contact met Minnema

Woont u in Ens en u heeft vragen over een bepaald soort fiets? Of wilt u deskundig advies dan kunt contact opnemen met ons. Onze fietsenwinkel nabij Ens is te bereiken op telefoonnummer: 038-3316561. Ook kunt u uw vraag stellen via het contactformulier. Wij zien u graag in onze fietsenwinkel te Kampen!

De route vanaf Ens naar fietsenwinkel

Minnema Tweewielers is op een kleine rijafstand vanaf Ens. Bekijk hieronder de route om bij de fietsenwinkel in Kampen te komen.

fietsenwinkel ens