Fietsenwinkel IJsselmuiden

Ontdek onze fietsenwinkel nabij IJsselmuiden!

Bent u toe aan een nieuwe fiets? Kom langs bij Minnema Tweewielers. Uw fietsenwinkel op steenworp afstand vanaf IJsselmuiden! Sinds 1971 zijn we dé fietsspecialist in de regio IJsselmuiden. Jong tot oud kan bij ons terecht. Zo verkopen wij onder andere kinderfietsen, stadsfietsen en elektrische fietsen. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zelf zijn wij gevestigd in Kampen. Zie ook de route vanuit IJsselmuiden onder aan deze pagina.

Fietsenwinkel IJsselmuiden

De perfecte fiets door middel van body scanning

Een nieuwe fiets kiest u waarschijnlijk uit op basis van een aantal punten. Denk hierbij aan het uiterlijk van de fiets en het comfort van de fiets. Wij vinden het belangrijk om de fiets perfect af te stellen. Door middel van body scanning meten we enkele maten van uw lichaam, zonder lichaamscontact. Met deze meting zijn wij in staat om te bepalen welke fietsafstelling perfect bij u past. Zodat uw nieuwe fiets als gegoten zit!

Ons aanbod fietsen

Het hele gezin is welkom bij onze fietsenwinkel nabij IJsselmuiden. Of u nu op zoek bent naar een kinderfiets, sportfiets, stadsfiets of elektrische fiets. Naast een groot aanbod aan fietsen, verkopen wij ook accessoires. Hierbij kunt u denken aan een fietscomputer, een fietsmand of een fietsendrager. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie met de auto en wilt u twee fietsen meenemen? Kies voor een fietsendrager van Cykell. Wij beschikken ook over Koga fietsen en Riese & Muller fietsen.

Maak een proefrit op een elektrische fiets!

De elektrische fiets is razend populair. Met een elektrische fiets bent u binnen mum van tijd op de plaats van bestemming. Vooral voor woon-werk verkeer is dit echt een uitkomst. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Wij zijn officieel dealer van de grote (Nederlandse) fietsmerken. Denk hierbij aan merken als Koga, Sparta, Gazelle en Batavus. Wilt u ervaren hoe het is om op een elektrische fiets te rijden? Kom langs voor een gratis proefrit!

Route vanuit IJsselmuiden

Wij zijn gevestigd aan de Beltweg 2 in Kampen. U bereikt onze fietsenwinkel binnen circa 10 minuten vanaf IJsselmuiden. Bekijk ook onderstaande route:

Dit maakt ons uniek:

  • Altijd de beste service en nazorg
  • Deskundig advies bij aanschaf van een fiets
  • Geschoold werkplaatspersoneel, op de hoogte van alle noviteiten
  • Altijd een gratis Body Scanning bij aanschaf van een fiets
  • Altijd de mogelijkheid voor een gratis proefrit!
  • Groot aanbod elektrische fietsen
  • Gratis haal- en brengservice
  • Maak geheel kosteloos gebruik van een leenfiets

Dus bent u woonachtig in IJsselmuiden en bent u op zoek naar een fietsenwinkel voor een nieuwe fiets of onderhoud en reparatie aan uw fiets? Kom langs bij onze fietsenwinkel nabij IJsselmuiden!

fietsenwinkel ijsselmuiden