Koga fiets kopen

Op zoek naar een fiets van Koga? Koga staat voor hoogwaardige kwaliteit. Bij Minnema Tweewielers bieden we u dan ook een ruim aanbod aan Koga fietsen. U kunt bij ons terecht voor elektrische fietsen, sportfietsen, sportieve fietsen en tot slot stadsfietsen.

Koga fiets kopen

Hoewel de merknaam misschien niet erg Nederlands klinkt, is het wel degelijk een Nederlands merk. Het bedrijf is opgericht door Andries Gaastra, voormalig werknemer bij het bekende fietsenmerk Batavus. De naam bestaat uit de eerste letters van de achternaam van zijn vrouw, en de eerste 2 letters van zijn eigen achternaam. Oorspronkelijk bouwde dit merk enkel racefietsen, maar in 1976 kwamen daar ook toerfietsen bij. Inmiddels biedt Koga een breed assortiment aan fietsen.

Elektrische fietsen van Koga

De elektrische fiets van Koga is erg populair. De fietsen worden veelvuldig gebruikt voor woon-werkverkeer en recreatieve tochten. Van het merk Koga hebben wij zowel sportief-ogende als comfortabele fietsen. Elektrische fiets kopen doe je nu snel en makkelijk bij Minnema Tweewielers, dé fietsenwinkel van Kampen en omstreken!

Sportfietsen van Koga

Koga is oorspronkelijk groot geworden met de bouw van racefietsen. Met een sportfiets van dit merk weet u dan ook zeker dat u goed zit. Kenmerkend voor de sportfietsen is het gewicht. Door gebruik te maken van aluminium en carbon is het Nederlandse merk er in geslaagd een lichtgewicht sportfiets te maken.

Stadfiets van Koga

Ook voor een stadsfiets bent u bij Minnema Tweewielers aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u zowel heren- als damesfietsen vinden. Dankzij de 8 speed versnellingsnaaf en de innovatieve kettingkast zijn stadsfietsen van Koga onderhoudsarm.

Fietsenwinkel omgeving Kampen

Woont u in Emmeloord, Dronten, IJsselmuiden of Ens? Kom dan langs voor een Koga Fiets of een Riese & Muller fiets in onze fietsenwinkel in Kampen!

Uw Koga fiets vervoeren

Of u nu een elektrische fiets, stadsfiets of sportfiets heeft, u zult er ongetwijfeld eens mee op pad willen. Hierbij is het belangrijk dat u de fiets eenvoudig en gemakkelijk kunt vervoeren. Neem daarom een kijkje bij de Cykell fietsendrager. Een fietsendrager waarmee u de fietsen veilig en gemakkelijk vervoerd.

Koga fiets kopen? Bekijk ons aanbod

Via de webshop van Minnema Tweewielers kunt u ruim 50 fietsen van dit merk vinden. Wilt u een Koga fiets kopen? U kunt direct bestellen via de webshop, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om langs te komen in de winkel aan de Beltweg 2.