Onderhoud

De monteurs in onze werkplaats verrichten op vakkundige en efficiënte wijze alle mogelijke reparaties en het onderhoud van uw tweewieler. Ook geven wij advies en tips. Het personeel is opgeleid en volgt jaarlijks meerdere cursussen en technische workshops om helemaal op de hoogte te zijn.
Wanneer u onverhoopt problemen met uw rijwiel krijgt, wilt u dat deze zo snel mogelijk worden verholpen. Dat is de uitdaging voor Minnema Tweewielers, dé fietsenwinkel uit Kampen. Vaak helpen we u terwijl u wacht.

 

Leenfiets

Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, In overleg is het dan ook mogelijk om tijdelijk geheel kosteloos een leenfiets te gebruiken.

 

Onderhoudsbeurt

Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (na 1 maand) geheel gratis aanbieden, en de tweede (na 3 maanden) en derde (na 1 jaar) onderhoudsbeurt tegen een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast adviseren wij u om jaarlijks uw fiets van een onderhoudsbeurt te voorzien bij normaal dagelijks gebruik. Bij intensief gebruik adviseren wij dit twee maal per jaar te doen.

 

Gratis haal- en brengservice

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw fiets zelf te brengen, dan heeft Minnema Tweewielers de mogelijkheid om uw fiets, kosteloos in gemeente Kampen, op te komen halen en indien gewenst ook weer terug te brengen. Dit gaat uiteraard wel op afspraak.

 

Online een werkplaatsafspraak maken

Bij ons is het mogelijk om online een werkplaatsafspraak te maken. Ook voor een elektrische fiets. Vul hiervoor het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt een afspraakbevestiging via de e-mail. Toch liever bellen voor een afspraak? Dat kan natuurlijk ook bel hiervoor naar 038-3316561 en maak telefonisch een werkplaatsafspraak.