Riese & Muller Fietsen

Riese & Muller Fietsen

Riese & Muller fiets kopen? Bij dé fietsenwinkel van Kampen; Minnema Tweewielers staan ze voor u klaar! De mooi robuuste en vooral technische sterke fietsen zijn een uitkomst voor veel mensen. De Riese & Muller fietsen zijn elektrisch en hebben een sterke accu die erg lang meegaat.

Neem contact op met Minnema Tweewielers voor een scherpe offerte!

Offerte aanvragen

riese en muller charger

Type: New Charger

riese muller supercharger fiets

Type: Supercharger

Oorsprong Riese & Muller fietsen

Riese & Muller komt oorspronkelijk uit Duitsland, tegenwoordig zijn de Riese & Muller fietsen ook buiten Duitsland te vinden. In de Verenigde Staten, Japan en ook Nederland. Het is allemaal begonnen met de directeuren Riese & Muller in 1992 hun eerste vouwfiets bouwden. In 2008 zijn ze begonnen met het ontwikkelen en produceren van E-bikes. Dit is uitgelopen tot veel verschillende modellen met veel soorten accu’s. Dit jaar zijn er wederom nieuwe modellen bijgekomen met nog sterkere accu’s. Geniet daarom van het nieuwste model van Riese en Muller.

Riese en Muller fiets kopen

Op zoek naar een stevige sportieve e-bike? Zoek dan niet verder en kies voor een Riese en Muller fiets die u kunt kopen bij Minnema Tweewielers. Naast dit merk, zijn er vele andere merken te koop, waarvan u nog langer lang kunt genieten.

Riese & Muller charger

Elke fiets van Riese & Muller gebruikt een accu. Vandaar dat een aantal fietsen vernoemd zijn naar de engelse vertaling van accu. Enkele modellen hebben het woord ‘charger’ in de naam gekregen. De Riese & Muller modellen met ‘charger’ in de naam:

  • Charger
  • Charger Mixte
  • Charger GX
  • New Charger
  • New Charger mixte
  • Supercharger
  • Supercharger Mountain

 

Riese muller new charger

Riese & Muller New Charger

riese muller supercharger

Riese & Muller Supercharger

 

 

 

De Supercharger heeft een prachtige vormgeving met een geweldige techniek. Dit nieuwe model voldoet aan de hoogste eisen door zijn volledig geïntegreerde PowerTube-accu’s van Bosch. Samen hebben deze accu’s een vermogen van 1.000 Wh. Ook heeft deze Supercharger een mooie uitstraling door de doordachte kleurstelling.

Verschillende types bij Minnema Tweewielers

In onze fietsenwinkel in Kampen bieden wij verschillende modellen aan, waaronder de Cruiser, Load, Nevo, New Charger en Supercharger. Voor vragen over deze type fietsen kunt u bij ons terecht. Neem contact op met Minnema Tweewielers voor een scherpe offerte!

Het type van Riese en Muller waarmee je veilig en supersnelle door de volle straten kan fietsen is de e-cargo-bike ‘Load’. Het vervoeren van vele spullen op een fiets is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook voor het vervoeren van uw kinderen is de load de ideale fiets. De Load heeft daarbij ook nog eens een sportief uiterlijk en fiets daar ook naar. Ook de e-cargo-bike load heeft een dubbele actieradius die zorgt voor een capaciteit van maar liefst 1.000 Wh.

riese en muller fietsen load

Riese & Muller e-carge-bike Load

riese en muller fiets

Riese & Muller Cruiser

riese en muller fietsen

Riese & Muller Nevo

Meer informatie over de Riese & Muller fietsen

Kom langs in Kampen om onze Riese en Muller fietsen te bekijken. Een proefrit maken op de New Charger of de Supercharger is ook mogelijk. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte fiets en beleef de tijd van je leven met een Riese en Muller fiets!

Neem contact op met Minnema Tweewielers voor een scherpe offerte!